Back to top

Diligències penals per donar 1,11mg/l d'alcohol en aire espirat

La Guàrdia Urbana instrueix diligències penals a un conductor per positiu d'alcoholèmia de de 1,11mg/l.
Diligències penals a un conductor per donar 1,11mg/l d'alcohol en aire espirat

Segons informa la Guàrdia Urbana, aquest dissabte, 10 de març, a les 2.22 h, a l'avinguda de l’Onze de setembre, va instruïr diligències judicials contra el conductor d’un turisme un Renault Captur, un veí de Reus de 30 anys, per la seva presumpta implicació en un delicte contra la seguretat del trànsit en haver donat un resultat positiu de 1,11mg/l d'alcohol en aire espirat a la prova d'alcoholèmia que se li va practicar. Prèviament, el conductor havia patit la pèrdua de control i sortida de la via del turisme que conduïa.

Així mateix, el diumenge 11 de març a les 4.17 h, a l’avinguda de La Salle, es va produir un accident de trànsit sense ferits per pèrdua del control d’un turisme Ford Fiesta, conduït per un veí de Reus de 59 anys. La Guàrdia Urbana li va practicar la prova de detecció alcohòlica, en la qual va donar un resultat positiu de 0,75mg/l d'alcohol en aire espirat.

Per aquest motiu es van instruir diligències judicials per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit per conduir sota els efectes de begudes alcohòliques. Posteriorment, a les 13.50 h, el conductor es va presentar al dipòsit de vehicles per recuperar el turisme que se li havia retirat a la matinada. En practicar-li la prova d'alcoholèmia, el conductor va tornar a donar positiu, motiu pel qual no se li va poder lliurar el vehicle.