Back to top

"Dilluns amb l'alcalde", un nou programa per apropar-se a la ciutadania

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, posarà en marxa un nou cicle de trobades amb la ciutadania als centres cívics de la ciutat. El nou programa, que porta per nom "Dilluns amb l'alcalde", té com a objectiu escoltar i dialogar amb els veïns dels barris i traslladar els seus comentaris al consistori. Aquesta iniciativa s'afegeix al programa de proximitat de l'alcalde.
El nou programa, que porta per nom "Dilluns amb l'alcalde", té com a objectiu escoltar i dialogar amb els veïns dels barris i traslladar els seus comentaris al consistori.

"Dilluns amb l'alcalde" és la nova iniciativa de l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, per atendre la ciutadania des dels barris. Aquest nou programa de proximitat pretén escoltar i dialogar amb els habitants de Reus sobre les seves queixes i opinions en relació a la ciutat. El programa "Dilluns amb l'alcalde" es posarà en marxa el dilluns 16 d'abril a les 4 de la tarda al Centre Cívic Mas Abelló, on l'alcalde tindrà les portes obertes durant quatre hores a tots aquells veïns que vulguin apropar-s'hi sense cita prèvia.

La iniciativa portarà l'oficina de l'Alcaldia de manera rotativa als sis centres cívics de la ciutat i s'allargarà fins el dilluns 2 de juliol per tal de donar veu a tots els veïns de la ciutat. "No es pot governar sense escoltar la gent", ha destacat Carles Pellicer. L'alcalde ha animat els ciutadans a apropar-se als centres cívics i conversar amb ell. "És evident que no tot el que es presenti es podrà solucionar, però escoltar i dialogar sí", ha afegit.

Aquesta no és la única iniciativa del consistori per atendre la ciutadania en primera persona. "Dilluns amb l'alcalde" s'afegeix al programa de proximitat que Carles Pellicer té en marxa des de l'inici del seu mandat, l'any 2011. Altres dels serveis que ja té en funcionament són les visites als barris "A peu de carrer" o les "Convivències", unes immersions intensives en un barri de la ciutat durant dos dies sencers.

D'altra banda, Pellicer també s'apropa a les empreses amb el programa de visites "Fem feina", per conèixer de primera mà el sector econòmic de la ciutat.

Paraules clau: