Back to top

Dimarts amb dues defuncions al Camp de Tarragona per COVID-19

A tota la demarcació han mort ja 406 persones des de l'inici de la pandèmia. A les Terres de l'Ebre fa més d'una setmana que no hi perd ningú la vida per la malaltia.
casois

La corba de contagis comença a veure's frenada, també en els casos sospitosos. Aquesta és, com a mínim, la fotografia dels darrers dies segons les dades del departament de Salut, que evidencien que també s'han reduït, tal i com expliquen els professionals sanitaris, les xifres de greus als hospitals.

Aquest dimarts s'han registrat 28 nous positius confirmats al Camp de Tarragona. Cap a les Terres de l'Ebre. Pel que fa al nombre de sospitosos, que supera eks 14.000 a la demarcació, ha incrementat en 205 en les darreres 24 hores, més de la meitat respecte les dades d'ahir. 

Consulta aquí totes les dades

El que continua com un funest comptagotes és el nombre de defuncions. Aquest dimarts se n'han registrat dues més, les dues al Camp de Tarragona, elevant la dada a la regió sanitària a les 364. A les Terres de l'Ebre fa més d'una setmana que no hi perd ningú la vida, i la xifra continua congelada a 42. A tota la demarcació han mort des de l'inici de la pandèmia 406 persones.

Les dades a Catalunya

A tot Catalunya han mort 11.351 persones. La d'ahir és una de les pitjors dades dels darrers dies, 103 noves defuncions registrades segons Salut. S'han donat més de 35.000 altes tot i que des de l'inici de la pandèmia s'han registrat 61.355 casos positius de coronavirus i 180.618 de sospitosos. En total: 241.973 casos. 

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades