Back to top

Dimecres Sant sense saetes ni Processó del Prendiment

Reus no viurà aquest dimecres Sant la Solemne Processó del Prendiment caracteritzada pel tradicional cant de saetes que enguany havia de tenir lloc des del balcó de la Casa Navàs.
Saeta

El tradicional cant de les saetes no s'escoltarà aquest dimecres Sant al centre de Reus. Aquest és un més dels actes de la Setmana Santa que s'han vist afectats pel coronavirus.

Tot això enguany, que la Processó del Prendiment canviava el recorregut, sortint des de la plaça de la Sang fins a arribar a Sant Francesc pels carrers del centre.

Balcó de la Casa Navàs

Una de les principals novetats d'aquesta Setmana Santa havia de ser precisament el lloc on es cantarien les saetes. Si en l'edició passada el lloc escollit per aquest esdeveniment va ser la Prioral de Sant Pere, enguany havia de ser el balcó de la Casa Navàs.

Processó del Prendiment

L'excepcionalitat per tant, no permetrà que els reusencs puguin gaudir de la solemne processó que fa referència a l'escena en què Jesús es troba pregant a l'hort de les oliveres i és pres per la cohort romana, després de la traïció de Judes.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades