Back to top

El minut a minut del ple de Reus

Segueix els principals acords que s'han adoptat al polèmic ple d'aquest dilluns a la tarda
ple

 

18.08 hores: Precs i preguntes.

18.05 hores: S'aprova per unanimitat la moció del Partit Popular relativa al desenvolupament del projecte Fundació NATURGY a Reus per a impulsar un fons de rehabilitació energètica d'habitatges per a famílies o persones vulnerables.

17.59 hores: No s'aprova la moció del Partit Popular relativa a bonificacions d'impostos municipals, empreses i emprenedors.

17. 49 hores: S'aprova per unanimitat la moció del grup municipal del Partit dels Socialistes de Catalunya per a l'ampliació de grups d'educació secundària als centres educatius públics de la ciutat.

17.30 hores: S'aprova per unanimitat la moció del grup municipal de Ciutadans per a la prevenció de l'addicció al joc per part de menors d'edat.

17.17 hores: S'aprova per unanimitat la proposta del grup municipal del Partit dels Socialistes de Catalunya referent a les beques Beatriu de Pinós per a investigadors i investigadores per tal de reduir la precarietat en recerca. 

16.55 hores: Es reprèn el ple.

16.29 hores: La CUP abandona l'ajuntament i afirma que no tornarà a la sessió plenària.

16.25 hores: La CUP improvitza una roda de premsa a les escales de l'ajuntament. El grup municipal condemna la neutralitat de l'alcalde davant de les detencions i carrega durament contra Ciutadans.

cupreus

16.20 hores: L'alcalde Carles Pellicer suspèn el ple durant 5 minuts. 

16.18 hores: La CUP carrega contra Ciutadans a crit de 'feixistes' i 'hipòcrites' per les darreres detencions, entre les quals la de la regidora Mariona Quadrada.

16.00 hores: Comença el ple municipal

EMISSIÓ EN DIRECTE