Back to top

El disc de vinil escala posicions entre els joves

Cambrils acull, durant quatre dies, una nova edició de la Fira del Disc. Una desena de parades s'han instal·lat a la plaça Mossèn Joan Batalla per oferir als visitants música i merxandatge dels grups que han marcat diverses dècades. El vinil torna a ser l'estrella de la Fira.
fira del disc de Cambrils agost 2019

El vinil no només es manté sinó que està en auge. Així ho asseguren els paradistes de la fira que afirmen que els principals consumidors en són els nostàlgics, d'entorn els seixanta anys, i els joves d'entre 15 i 20 anys, que comencen les seves col·leccions o volen ampliar-les.

Entre els discs més demanats hi ha els Beattles, Pink Floyd, Nirvana o els Rolling Stones. I els més valuosos són els que es van publicar als noranta o al dos mil, ja que durant aquests anys el vinil va anar a la baixa i se'n van publicar molt pocs.

Els compradors tenen motivacions diverses, n'hi ha que busquen exemplars molt concrets, mentre que d'altres són amants de la música en general i els agrada remenar per veure si troben alguna cosa que els interessi.

El producte estrella de la fira és el vinil, però els paradistes també ofereixen CD's, pòsters, llibres i tot tipus de merxandatge relacionat amb la música i els grups que han passat a la història.

La Fira, que s'emmarca en els actes de la Festa Major de la Mare de Déu del Camí, finalitzarà aquest dilluns.

Paraules clau:

Notícies relacionades