Back to top

Disfresses i confeti a la Festa Major de Falset

Falset ha celebrat els plats forts de la seva Festa Major aquest cap de setmana. La capital del Priorat ha gaudit d'un programa carregat d'activitats, algunes força curioses i típiques del municipi, com la Cercavila de l'Espígol, el Ball de Coques o la Batalla de les Flors.
Disfresses i confeti a la Festa Major de Falset

Diversos col·lectius de municipi es disfressen d'alguna temàtica, decoren una carrossa amb flors i comencen una guerra de boles de confeti entre ells i els espectadors que, a banda i banda de carrer, contemplen el seguici. Aquest és l'ambient que s'ha viscut la tarda d'aquest diumenge a Falset amb la tradicional Batalla de les Flors, una de les activitats típiques de les festes de la capital del Priorat.

Aquest però no és l'únic plat fort del programa d'enguany. El concert de Doctor Prats ha estat una de les propostes més viscudes pel jovent falsetà, la Cercavila de l'Espígol omple els carrers del municipi d'aroma d'aquesta planta silvestre i el CorreMulassa barreja elements festius, foc i música amb la seva beguda típica, El Mulasset.

Amb la Batalla de les Flors i el Concert de Fi de Festa, Falset diu adéu a la seva festivitat fins a l'any que vinent.

Paraules clau:

Notícies relacionades