Back to top

Diumenge sense cap víctima mortal a Tarragona per COVID

Una altra jornada amb 0 mortalitat per culpa del coronavirus a la demarcació. Divendres va ser el primer dia sense defuncions després de molts dies amb un degoteig a les estadístiques.
casos

El Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre tornen a registrar una jornada de mortalitat 0 per coronavirus. De fet, en els darrers tres dies només han mort dues persones per la malaltia, tenint en compte que fins que la xifra no sigui nul·la qualsevol mort és una mala notícia. Des de l'inici de la pandèmia s'han comptabilitzat 412 defuncions a la demarcació. A les Terres de l'Ebre fa més de dues setmanes que no hi mor ningú per culpa de la COVID-19. 

Consulta aquí totes les dades

Pel que fa al nombre de contagis, aquest diumenge se n'han registrat quatre de positius. La xifra a la demarcació s'enfila fins al 2.226. Ara bé, i com sempre passa, el que sí que augmenten notablement són els casos sospitosos de ser-ho segons els professionals sanitaris als quals no se'ls ha fet cap prova diagnòstica. En les darreres 24 hores s'han incrementat en 246. La xifra, molt similar a la de dissabte, continua demostrant una tímida reculada respecte a les de la setmana passada, quan es va arribar al mig miler de casos sospitosos diaris. 

A tot Catalunya

Al principat la xifra de morts és de 11.554, 43 en les darreres 24 hores. La mortalitat continua en descens si la comparem amb la de fa unes setmanes tot i que també estem parlant, dia rere dia, de moltes defuncions. També la xifra de greus ingressats als hospitals del país. 

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades