Back to top

Diverses disciplines artístiques inunden Montbrió

Durant tot el cap de setmana el municipi ha celebrat la 8a edició del MontbriART. El certamen ha omplert els carrers amb diverses exposicions, tallers i espectacles.
Diverses disciplines artístiques inunden Montbrió

Pintura, ceràmica, música i moltes disciplines més són les que s'han pogut veure al MontbriART d'enguany. El certamen ha celebrat la seva 8a edició inundant d'art i cultura la vila de Montbrió amb l'objectiu d'enriquir l'oferta cultural del poble i canviar-ne el aspecte habitual. Més d'una vuitantena d'artistes del territori han exposat en alguns racons del municipi cedits per a l'ocasió, i és que la peculiaritat que té aquest esdeveniment és que els veïns acullen les exposicions als portals de les seves cases i establiments.

Els carrers del municipi també es guarneixen per tal de convertir també el centre de la vila en l'altre principal escenari del MontbriART, on s'hi han dut a terme els tallers i el mercat d'artesania. La música tampoc hi ha faltat en aquest esdeveniment ja consolidat al municipi i que en cada any creix més. En aquesta edició, el certamen ha rebut la visita de més de 3.000 persones durant tot el cap de setmana.

actuació musical en un portal d'una de les cases al MontbriART 2019

El MontbriART d'enguany ha tingut com a convidat especial l'artista cambrilenc David Callau que entre altres propostes, ha presentat el seu espectacle visual "La Terra és Llum".

Notícies relacionades