Back to top

Diversos robatoris en menys d'una setmana a Reus

Des de dijous i fins aquest diumenge un mínim de tres establiments del centre de Reus han patit robatoris. Un dels presumptes autors ha estat detingut i se l'ha deixat, posteriorment, en llibertat, mentre que en el cas del robatori a una botiga del servei tècnic d'Apple, la investigació continua oberta.
robatori

Imatge Twitter  @wayoflife_cat

Aquest diumenge al vespre han entrat a robar a la botiga Personalis del carrer del Vent. Tot i que els diners sostrets han estat pocs, el presumpte autor, un veí de Reus de 33 anys, ha provocat diversos danys materials, sobretot a la porta de l'establiment.

El detingut és un veí de Reus de 33 anys

Posteriorment, el mateix individu hauria atacat, presumptament, un segon local situat al carrer Baldomer Galofré, l'autoescola STOP. Arran dels fets es va detenir el presumpte autor, que després de passar pel jutjat, ha estat deixat en llibertat.

Robatori de dijous passat

gestiomatica

Es dóna la circumstància que el passat dijous va ser la botiga Gestiomàtica, de la plaça del Víctor, la que va patir un robatori. En aquest cas, tal i com s'observa en les càmeres de seguretat, van actuar quatre individus i van sostreure alguns mòbils a més d'agredir a un dels treballadors. Els Mossos d'Esquadra informen que per aquest succés no hi ha cap detingut, i que la investigació continua oberta.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades