Back to top

Divisió d'opinions entre els treballadors afectats per la situació de Bercose

La plantilla del servei de grua i dipòsit de vehicles municipal de Reus assegura que no ha rebut cap tipus de coacció per part de la nova empresa contractada per l’Ajuntament i que aquesta els ha respectat la seva antiguitat laboral.

Disparitat de versions entre els antics treballadors de Bercose, empresa que fins fa unes setmanes s'encarregava del servei de grua i dipòsit municipal i també de gestionar el servei de consergeria de diferents equipaments municipals.

La plantilla del servei de grua i del dipòsit de vehicles desmenteix haver rebut coaccions per part de la nova adjudicatària d'emergència, Builders 2015, i asseguren que aquesta els ha mantingut el lloc de feina i les condicions salarials corresponents a la seva antiguitat.

Mes i mig sense cobrar

Confirmen que fa mes i mig que no cobren les seves nòmines, però que el servei no es va veure afectat gràcies a la ràpida actuació del consistori, quan Bercose pretenia aturar a tota la plantilla durant 10 dies.

D'altra banda, l'altra part de la plantilla de Bercose que treballa en equipaments com els Museus o l'antic Hospital Sant Joan, asseguren que l'alcalde, Carles Pellicer, els ha confirmat que tota la resta de la plantilla, una trentena llarga de treballadors, serà contractada per Builders 2015.

Tots dos grups de treballadors esperen cobrar les mensualitats pendents com més aviat millor, tot i que són conscients que la situació és complica amb l'entrada en concurs de creditors de Bercose el pròxim 1 de desembre.

Paraules clau:

Notícies relacionades