Back to top

El doble de bicicletes per a la propera Pedals Non Stop

La sisena edició de la pedalada solidària Pedals Non Stop està al caure. Enguany l'esdeveniment comptarà amb un total de 300 bicicletes, el doble que l'any passat. La pedalada de bicicleta estàtica es durà a terme el dia 8 de setembre amb una nova localització, el Passeig de les Palmeres de Cambrils.
Pedals Non Stop 2017

20 monitors de la província de Tarragona seran els encarregats de donar-li forma durant cinc hores seguides a la sisena edició de Pedals Non Stop. Davant la gran afluència de participants que va haver-hi l'any passat, l'organització ha decidit duplicar el nombre de bicicletes. Així doncs, el dia 8 de setembre s'espera que participin a la pedalada unes 300 persones.

El Passeig de les Palmeres de Cambrils serà el nou escenari de l'esdeveniment. Aquest canvi ha estat provocat per la manca d'espai que hi havia anteriorment i ha estat l'Ajuntament de Cambrils qui ha facilitat el lloc.

"Com a instructora, he vist una evolució molt gran. Cada any és més conegut, la gent hi participa molt més i crec que aquest any serà un esdeveniment molt exitós", comenta una de les monitores de Pedals Non Stop, Patrícia Perpinyà.

Els fons recaptats van destinats a la investigació del càncer infantil. Una causa solidària que des de fa sis anys col·labora amb l'Hospital Sant Joan de Déu.

"Des d'un primer moment, vam decidir col·laborar amb l'Hospital Sant Joan de Déu i enguany, també col·laborem amb la construcció del Pediatric Cancer Center", explica el creador i organitzador de Pedals Non Stop, Martín Pagliano.

El nombre d'inscripcions ja han arribat a 200 i es preveu que en poques setmanes s'exhaureixin les places. El preu de la pedalada són 20 euros i es pot inscriure des de la pàgina web de l'esdeveniment.

Subscriu-te a la newsletter diària

PolÌtica de privacitat de dades

Paraules clau:

Notícies relacionades