Back to top

Doctor Prats i Roba Estesa a les festes de Misericòrdia

Les festes de Misericòrdia ja tenen cartell i programa. Enguany destaca el concert de Doctor Prats i Roba Estesa el dia 20 de setembre. Canal Reus, com és habitual, donarà cobertura dels actes previstos pel dia 25 i organitza la 6a edició de Fan del seguici, el dia 22.
Cartell Misericòrdia

El Santuari de Misericòrdia i diversos elements del seguici representats per un joc de blocs de fusta. Així és el cartell de les festes de Misericòrdia d'enguany.  El Regidor de Cultura, Daniel Recasens, juntament amb els dissenyadors del cartell, han estat els encarregats de presentar els actes d'aquest 2019.

Un programa que acumula més de 200 actes plantejats en el mes de celebració de la patrona ganxeta. El més destacat d'ells és el concert del divendres 20 de setembre a la plaça de la Llibertat, amb Doctor Prats i Roba Estesa. Però també hi haurà música dels autors locals Fito Luri i Ariel Santamaria. A més a més, dels cartells de diversos festivals com el Reggus, el Vermúsic, Di(vi)nes i l'Accents.

Però també hi haurà presència dels esdeveniments tradicionals de la Festa: les revetlles, els actes religiosos, els correfocs, que enguany se separen l'infantil i el d'adults, "Misericòrdia: de Reus al cel", la diada castellera al Mercadal i els Guardons de la ciutat. En especial atenció a la tradicional baixada del Ball de Diables, el ball solemne de l'Àliga i les ballades del seguici.

Canal Reus organitza la sisena edició de la trobada d'elements festius fets per la canalla, Fan del seguici, el diumenge 22 de setembre a les 17:30 a la plaça del Mercadal. Per informar dels actes del dia de la Mare de Déu de Misericòrdia, Canal Reus emetrà un programa especial en directe durant tota la jornada.

Notícies relacionades