Domini absolut a Caldes

ADRIÀ MORTE

El Reus Deportiu ha fet desaparèixer els fantasmes dels darrers partits i ha guanyat amb autoritat a la pista del Caldes. El conjunt d'Enrico Mariotti s'ha imposat per 1 gol a 5 i segueix viu en la lluita per la quarta posició de l'hoquei lliga, plaça que dóna accés a la lliga europea.

El Reus Deportiu ha anat per feina davant del Caldes, un dels equips revelació de la primera volta i que ara passa per una ratxa negativa. Al minut dos de partit, Raül Marín, ha inaugurat el marcador quan ha agafat per sorpresa el porter local. Cinc minuts després, una falta a la frontal que ha servit l'argentí Matías Platero ha permès al davanter reusenc ampliar el caseller de gols amb una nova diana. Marín també ha fet el tercer gol, en aquesta cas de falta directa després que Da Silva hagi vist la cartolina blava. El Reus Deportiu s'ha fet amb el guió del partit en tot moment encara que en la segona part les forces han estat més igualades.

El conjunt reusenc ha estat el primer en arribar a la desena falta i el Caldes ha escurçat distancies mitjançant Xavi Rovira. Els locals han tingut l'ocasió d'enganxar-se al partit però Mendes ha fallat un penal. I del 2 a 3 s'ha passat a l'1 a 4 quan Marc Coy ha ampliat les distàncies del marcador. Al minut 42' el mateix Coy ha estat l'encarregat de posar el definitiu 1 a 5. Un victòria que permet continuar presentant candidatura per optar a la quarta posició de l'hoquei lliga, plaça que dóna accés a la lliga europea. Ara mateix el Reus Deportiu és setè amb 32 punts i la propera jornada rebrà al Cerceda.