Donant guerra, però derrotades a la segona part

El Reus Deportiu Femení perd (2-4) davant el Cerdanyola Club Hockey malgrat haver plantat cara a la primera part. Les roig-i-negres han abaixat la guàrdia a la segona i les de Cerdanyola han aconseguit superar-les.
Reus Deportiu Femení

El Reus Deportiu Femení ha perdut (2-4) al Palau d'Esports davant el Cerdanyola Club Hockey. Les d’Andreu Ribas han començat el partit igualades amb les seves contrincants, però al minut 10’, la cerdanyolenca Laia Pera ha estat l’encarregada d’encetar el marcador. Amb uns segons de marge, els visitants han colat un altre gol de Noelie Paredes al minut 11’ que ha fet despertar a les reusenques.

Després d’un temps mort a petició de l’entrenador de les de Reus, un contraatac de les roig-i-negres ha acabat amb un golàs d’Helena de Sivatte, en solitari dins l’àrea. La segona part l’ha començat dominant el Reus Deportiu, s’ha vist reflectit en el gol de l’empat Regina Flix (2-2). Amb l’empat però, les de Ribas s’han confiat i s’ha girat la truita imperant el joc de les vallesanes.

Les reusenques no han desistit en superar el marcador i el frec a frec ha estat constant amb dues ocasions clares. Però amb el cansament, al minut 48’ el Cerdanyola Club Hockey ha aconseguit desempatar amb el gol d’Andrea Massons, després d’esquivar a tres defenses amb la samarreta roig-i-negra. Uns segons després, al minut 49’ les de Carles Marín han tornat a celebrar un altre punt de la mateixa jugadora que ja ha desmotivat totalment a l’equip local.

Als últims minuts, les de Cerdanyola han comès la desena falta, però Alba Garrote ha fallat la falta directa. Un fet idèntic que s’ha repetit segons després amb la vallesana Andrea Massons.

Amb aquesta derrota, el Reus Deportiu se situa a la penúltima posició de l'OK Lliga Femenina amb 9 punts de les antepenúltimes, amb un partit més. El pròxim partit de les roig-i-negres tindrà lloc el dissabte 10 de març a les 20:30h a la pista del C.P. Manlleu.