Back to top

Donar una segona vida a les joguines en un Nadal solidari

Arrenca la recollida de joguines que s'estendrà fins al 15 de desembre en una vintena de punts de la ciutat

Que les teves joguines tornin a rodar, aquest és el lema de la campanya que per segon any consecutiu l'Ajuntament de Reus organitza amb diverses empreses privades de la ciutat i que vol donar un segon ús a les joguines que ja no s'utilitzen per donar-les a les famílies de Càritas i així retornar la il·lusió de Nadal oferint als infants amb situacions de vulnerabilitat almenys una joguina aquestes festes

En l'edició de l'any passat es van recaptar 2.000 quilos de joguines, una onada de solidaritat que va permetre proporcionar joguines a totes les llars amb infants amb situacions de vulnerabilitat de la ciutat. Enguany la campanya pretén igualar xifres o fins i tot superar-les. 

recollida de joguines

A més a més aquesta campanya té una vessant sostenible, ja que pretén sensibilitzar a la població de la vida útil de les joguines abans que esdevinguin rebuig.

Així doncs des d'avui, 25 de novembre i fins al 15 de desembre es podran dipositar les joguines que estiguin en bon estat, que no siguin bèl·liques ni sexistes en una quinzena de punts distribuïts arreu de la ciutat.

Punts de recollida

Mercat Central, Mercat del Carrilet, Biblioteca Xavier Amorós, Oficines del Mercat (Reus Mobilitat i Serveis i Serveis Territorials), parc de la neteja Reus Net (Polígon industrial Agro Reus), Porta Sistemes (Polígon industrial Mas de les Ànimes), Ticnova (Polígon industrial Agro Reus), aula Centre de Formació (carrer de Joan Maragall, 6, 8), Centres Cívics de Reus (CC Del Carme, CC Llevant, CC Migjorn, CC Ponent, CC Mestral, CC Mas Abelló)

Paraules clau:

Notícies relacionades