Back to top

Donatiu de 6.000 euros a favor del Taller Baix Camp

CaixaBank i Obra Social La Caixa engeguen una campanya de micromecenatge solidari per fer possible una sala d'estimulació multisensorial al Taller Baix Camp. Els donatius es podran fer durant tot el mes de maig i des de la institució s'espera aconseguir 3.000 euros.
Campanya CaixaBank

El Taller Baix Camp finalment veu realitat la possibilitat de fer una sala d'estimulació multisensorial per a les persones amb discapacitat intel·lectual usuàries de l'entitat. Això ha estat possible gràcies als fons recaptats amb les diferents activitats solidàries que s'han realitzat al llarg de l'any però l'empenta final l'ha donat l'Obra Social La Caixa amb un donatiu de 6.000 euros. A més, de la mà de CaixaBank, han iniciat una campanya de crowdfunding amb l'objectiu d'aconseguir els últims 3000 euros que falten per fer possible la sala. Uns donatius que es poden fer fins a finals de maig.

La sala d'estimulació multisensorial pretén millorar la qualitat de vida i l'envelliment de les persones amb discapacitat intel·lectual. Les sessions, supervisades per un terapeuta, permetran augmentar la seva capacitat de concentració i atenció, i millorar la seva comunicació. La construcció de la sala i els seus elements tenen un cost aproximat de 30.000 euros. Per la qual cosa, si els donatius sobrepassen la xifra dels 3.000 euros necessaris, els sobrants serviran per perfeccionar la sala.

Paraules clau: