Back to top

Donzell Biermut, la primera cervesa reusenca

Neix amb la voluntat de ser la cervesa més RTV de la història, sent el vermut un dels seus components protagonistes.
Donzell Biermut, la primera cervesa reusenca

Donzell Biermut. Així es dirà la primera cervesa artesana feta a Reus. Una cervesa que neix de la mà de l'Associació de Cervesers del Baix Camp, els quals des de fa un any, promouen la cultura de la cervesa al territori. Uns pioners a la ciutat que han volgut deixar ben clar l'origen de la seva creació. Per aquest motiu, la Donzell Biermut comptarà amb botànics de vermut, gràcies a la col·laboració de Vermuts Miró. Una idea estrambòtica que només pot sorgir d'uns autèntics Reusencs de Tota la Vida.

"Sent de Reus que millor que ajuntar cervesa amb vermut", explica el secretari de l'Associació de Cervesers del Baix Camp, Sergi Gallart.

Una cervesa de l'estil Amber Ale que s'ha elaborat a la fàbrica de cerveses Reptilian, on han aconseguit elaborar aquesta barreja tan peculiar. Es tracta d'una cervesa "poc llupolada, a l'estil anglès, en què s'ha ressaltat la combinació d'herbes, espècies i botànics en general, proporcionats per Vermuts Miró", tal com explica el fundador de la marca cerveses Reptilian, Isaac Beltran.

Una cervesa artesana que ha sorgit de la voluntat i de la passió per la indústria cervesera d'un grup d'amics. "L'associació va sorgir a finals del 2017 quan un grup d'amics, que compartíem inquietuds amb el món de la cervesa, ho volíem difondre per Reus", explica el president de l'Associació de Cervesers del Baix Camp, Jaume Margalló.

Una primera cervesa 100% reusenca que ja es podrà degustar aquest mateix diumenge 16 desembre, a partir de les 11 del matí als Jardins de la Casa Rull de Reus.

Cervesa