Back to top

Dos accidents en menys de 48 hores

Les carreteres de Reus i Vila-Seca s'han trobat amb dos accidents a la carretera, un fet que no ha passat desapercebut entre els conductors. Tant la Guàrdia Urbana com els Bombers han hagut d'intervenir en els fets ocasionats.
Imatge de l'agent de Guàrdia Urbana

Carretera i alcohol, dos factors que mai haurien d'anar agafats de la mà. Aquest dissabte s'ha produït un accident a l'avinguda Marià Fortuny ocasionat per un veí de 51 anys del municipi de Reus que conduïa un Dacia Dokker.

L'individu ha donat positiu en la prova d'alcoholèmia realitzada pels agents de la Guàrdia Urbana quadruplicant la taxa permesa, amb un total de 0.98mg/l d'aire expirat. Ambdós conductors han resultat il·lesos, tot i que els agents han instruït diligències judicials en contra del conductor begut.

D'altra banda, avui al matí s'ha produït un altre incident a la carretera, concretament a l'avinguda Alcalde Pere Molas, quan un vehicle ha sortit de la carretera i s'ha incendiat sobtadament.

Tres dotacions de bombers han intentat socórrer el vehicle, però finalment un 80% d'aquest ha resultat cremat. Afortunadament, cap dels ocupants ha resultat ferit, no obstant això, encara es desconeixen els motius pel qual s'ha incendiat.