Back to top

Dos detinguts després de diverses baralles al barri del Carme de Reus

Un pis ocupat seria l'origen de les baralles que han acabat amb dos joves detinguts. Estan acusats, presumptament, d'un delicte contra l'administració pública i de resistència i desobèdiència als agents de l'autoritat.

Mossos d'Esquadra i Guàrdia Urbana s'han personat aquesta tarda al carrer Baix del Carme de Reus, al barri del Carme, després de ser alertats per diverses baralles. Els agents han rebut el primer avís al voltant de les tres de la tarda, quan un grup de joves d'un pis ocupat ha començat a escridassar-se i llençar-se objectes. Segons informen els Mossos, algun d'ells ha hagut d'assistir al CAP perquè hauria patit ferides d'algun vidre que s'ha trencat. Més tard han tornat les discussions, i al voltant de dos quarts de vuit del vespre s'ha tornat a requerir reforços policials per una nova baralla.

Dos joves detinguts

Els fets han acabat amb dos detinguts, dos joves de 18 anys amb antecedents policials. Se'ls acusa presumptament d'un delicte contra l'administració pública, i de resistència i desobediència als agents de l'autoritat. De moment estan a comissaria on hi passaran la nit, a l'espera de declarar demà als jutjats de Reus. 

Casa ocupada

Els fets han passat en una casa ocupada del carrer Baix del Carme, on durant tota la tarda hi han hagut patrulles de la Guàrdia Urbana. Durant l'operació policial també s'ha registrat un altre individu, però aquest ha quedat en llibertat moments després.

barri carme

Paraules clau:

Notícies relacionades