Back to top

Dos detinguts en una operació policial a locals de Reus

En l'operatiu hi han participat la Guàrdia Urbana, els Mossos d’Esquadra i la Policía Nacional
mosos

La Guàrdia Urbana, els Mossos d’Esquadra i la Policía Nacional han realitzat aquest dilluns 27 de gener un nou dispositiu conjunt de seguretat ciutadana, civisme i inspecció de locals de Reus, que s’ha tancat amb dues persones detingudes.

L’operatiu de control forma part de la campanya de vigilància que els cossos de seguretat porten a terme en diferents zones de la ciutat de manera coordinada per a la prevenció de la delinqüència.

El control s’ha realitzat en un establiment de restauració situat al carrer de Modest Gené. Els Mossos d’Esquadra han identificat a 10 persones, i n’han detingut una per un presumpte delicte de receptació; mentre que la Policía Nacional ha detingut una persona i n’ha citat a dues més a comparèixer a comissaria, en relació a la Llei d’Estrangeria.

Operatius de seguretat ciutadana

Així mateix, la Guàrdia Urbana ha aixecat també diverses actes en relació a infraccions administratives del local. Posteriorment, el dispositiu s’ha traslladat al carrer de Sant Antoni Maria Claret, on s’ha inspeccionat un local, els Mossos d’Esquadra han identificat a tres persones i la Policía Nacional ha citat a comissaria una persona en relació a la llei d’estrangeria.

Aquests operatius de seguretat ciutadana, civisme i inspecció de locals permeten verificar la situació administrativa i les condicions d’aquesta tipologia de comerços, alguns d’ells motiu de queixes veïnals.

Paraules clau:

Notícies relacionades