Back to top

Dos dies de Trial fan reviure el Motoclub Cambrils

L'entitat, que era pionera a Catalunya en organitzar tornejos d'aquesta modalitat, va deixar de fer-ho, i enguany ha inclòs l'esdeveniment dins dels actes del seu calendari esportiu.
Imatge del torneig 2 Dies de Trial Cambrils

En Ramon era tan sols un nen quan va aprendre a pujar a una moto de Trial. Li va ensenyar el seu pare, en Ramon també, un dels fundadors del Motoclub de Cambrils. Ara, i després d'anys sense fer-ho, el seu fill pot tornar a competir a casa gràcies a la iniciativa 2 Dies de Trial Cambrils.

Una competició que ha tornat a situar la població costanera com un dels punts de referència a Catalunya en la pràctica d'aquesta disciplina. La competició ha posat a prova als pilots pels paratges més abruptes del Baix Camp, i els participants, tal com diuen les normes, han hagut de superar els obstacles evitant posar un peu a terra.

El club va decidir especialitzar-se en altres tipus de modalitats i va oblidar el Trial. La competició ha despertat altre cop les inquietuds de molts dels seus integrants que ja pensen en l'edició de l'any vinent. Descobreix la seva història.