Dos gols de Sellarès mantenen el Reus en la lluita pel play-off

SILVIA ANDREO

Important victòria del club de futbol Reus Deportiu davant el Sant Andreu aquest diumenge a l’estadi Municipal. Els roig-i-negres s’han imposat per 2 a 0 al conjunt de Miguel Álvarez i segueixen a dos punts del playoff. Dos gols de Marc Sellarès a la primera meitat han donat el triomf als reusencs, sentenciant un Sant Andreu que s’enfonsa en la zona de descens.

El Reus no ha fallat i segueix viu en la lluita pel playoff després de guanyar el Sant Andreu per 2 gols a 0. Els roig-i-negres han anat per feina i han sentenciat el partit en els primers 25 minuts. En la primera arribada a l’àrea visitant Marc Sellarès ha obert la llauna després de la bona centrada de Cassama que s’ha escapat sense problemes de Bruno.

Poc després el portuguès ha buscat Edgar Hernández però el davanter no ha arribat per marcar al seu ex equip. Però al 23, Oscar Rico des de la banda dreta ha trobat l’espai per posar la pilota gairebé al cap de Sellarès que ha tornat a perforar la porteria rival.

La darrera oportunitat del Reus abans del descans l’ha tingut altre cop Edgar Hernández però Morales amb els peus ha refusat el seu xut mentre el Sant Andreu ha intentat crear perill amb tímides aproximacions. A la segona part, Natxo González ha mogut la banqueta donant entrada a Fran per Oscar Rico.

El Sant Andreu que també ha fet dos canvis ha sortit amb ganes i Ton Alcover amb un xut des de la frontal ha estat a punt de sorprendre Badia, ha estat l’ocasió més clara pels homes de Miguel Álvarez en tot l’encontre. La intensitat del joc ha baixat després del descans, només Vitor ha portat de nou l’emoció amb aquesta falta i els de Sant Andreu amb aquest llançament de córner.

Bona victòria que manté el conjunt reusenc a dos punts del quart, l´Hércules i que enfonsa encara més el Sant Andreu al descens. Els de Natxo González jugaran la propera jornada al camp d’un rival directe, l’Hospitalet.