Back to top

Dos triomfs consecutius per trobar la regularitat

Des de les primeres jornades de l'OK Lliga que el Reus no encadenava dues victòries consecutives.

El Reus arriba a l'aturada per Nadal amb les victòries consecutives contra el Girona i el Calafell. El partit al Baix Penedès ha significat el segon triomf dels roigs-i-negres fora de casa, i de retruc, assolir la cinquena plaça de la competició. Precisament, un dels aspectes clau per acostar-se a la part alta de l'OK Lliga és trobar una regularitat en els resultats, una situació que encara costa als de Jordi Garcia.

En declaracions al Cercle Central de Canal Reus, el jugador del Reus Ferran Giménez considera que "aquestes victòries donaran un plus de confiança" i espera que es trobi "l'equip regular que tothom espera i desitja que siguem". Giménez assegura que "treballem al 200% cada setmana". 

Assumint galons

Enguany els joves estan agafant protagonisme dins de l'equip, i Ferran Giménez n'és un exemple. El 3 roig-i-negre ja suma quatre gols aquest curs i compta amb la confiança de Jordi Garcia. "Jo estic molt content. Quan tens minuts i notes que els aprofites i que hi ha confiança en tu... només queda seguir treballant", rebla. 

Tot plegat després de dues victòries seguides que donen tranquil·litat a la plantilla just abans de les vacances de Nadal.

Paraules clau:

Notícies relacionades