Dosi de moral en forma de golejada

El Reus Deportiu certifica que ja està a punt per plantar cara al Barça amb les màximes garanties possibles. Un 10 a 3 davant el Caldes farà que el Reus visiti el Palau Blaugrana confiat i disposat a mostrar els seus dots golejadors una setmana més.
Celebració d'un gol en el partit del Reus davant el Caldes

FOTOGRAFIA: Reus Deportiu

Amb la cua entre les cames i amb el caliu del públic reusenc, d'aquesta manera ha abandonat el Caldes un Palau d'Esports que aquesta nit ha vist com el Reus Deportiu és un dels equips favorits a aixecar el títol de lliga. Els reusencs no ho han posat en dubte en cap moment i han dominat l'encontre de principi a fi.

Podia passar, el Reus podia ensopegar amb la pedra Caldes abans d'iniciar el camí del Tourmalet i els del Vallès Oriental han posat la por al cos a l'equip ben d'hora.

Remuntada que acaba amb golejada

Al minut 6, Pol Galbàs ha obert la llauna amb una gran jugada per darrere la porteria (0-1). Els roig-i-negres s’han vist amb el marcador en contra molt d’hora però Marc Torra, al minut 10, ha posat les taules a l'electrònic amb un bon xut creuat des de l’esquerra (1-1). Un minut més tard, Marín, que tornava a aparèixer en aquest encontre, ha fet el segon del Reus a la mitja volta (2-1). El killer reusenc ha esvaït totes les pors al minut 15 quan, des de fora de l'àrea ha perforat la porteria visitant (3-1).  A falta de cinc minuts per arribar a la mitja part del partit, Àlex Rodríguez li ha servit una pilota a Romà que el de Massanet ha enviat a l'escaire (4-1). Un contracop del Caldes en els darrers segons ha escurçat diferències per mitjà de Xavier Rovira (2-4).

Sentencia de 10

La segona meitat ha tornat a tenir de protagonista el gol. El 9 del Reus ha firmat el seu hat-trick i el 5 a 2 al marcador set minuts després de sortir del túnel de vestidors. Tres minuts més tard, i amb un bon contracop dirigit per Marc Torra, Romà Bancells ha superat Víctor Sierra (6-2). Al minut 36, Ferran Rosa ha sorprès Càndid i la bola s’ha introduït tímidament a la porteria defensada per l'ex del Voltregà (6-3). Però quan els blaus encara assaborien el tercer, el de Tordera ha robat una bola a la seva àrea que ha servit a Rodríguez per unir-se a la golejada i firmar el 7 a 3. El següent gol ha estat calcat a l'anterior però aquest cop qui ha fet la passada a Àlex ha estat Raül Marín (8-3). El màxim artiller de l'equip no podia fallar la directa i al minut 42 ha batut Sierra sense massa complicacions (9-3). La golejada l’ha tancat Jan Escala amb el 10 a 3 definitiu, el jove debutant suma així el seu segon gol en els últims dos partits.

Amb aquest resultat el Reus Deportiu suma 54 punts a la classificació, un punt per sota del Liceo i tres del Barça que amb 57 lidera la classificació després de l’empat entre els barcelonins i els gallecs. Arriba l’hora de la veritat pels roig-i-negres amb dos compromisos de vital importància. El primer serà aquest dissabte a partir de les sis de la tarda al Palau Blaugrana. Una victòria aproparia i molt l'OK Lliga a Reus i mantindria la moral intacta per afrontar els tres encontres consecutius davant el Liceo.