Back to top

Dubtes i il•lusió en l'obertura de terrasses

Des d'aquest dilluns les terrasses dels bars ja poden obrir al públic, al 50% de la seva capacitat. Molts han estat els ciutadans que han aprofitat aquesta llibertat recuperada per tornar a sortir a prendre alguna cosa amb les noves mesures de seguretat dictaminades.
terrasses

En el primer dia de terrasses obertes a la regió sanitària del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre, no tots els negocis que podien aixecar la persiana ho han fet.

En el cas de Cambrils, s'ha pogut veure una fotografia bastant desigual, amb terrasses pendents de muntar i d'altres plenes, però espaiades. N'és un exemple un bar a tocar de la platja de ponent, el Sol y Sombra, que ha hagut de retirar taules i cadires per respectar la distància de seguretat i a més, ha fet una inversió especial per equipar al personal amb les proteccions necessàries.

De fet, aquesta és la tònica que es repeteix a la resta d'establiments d'oci. La neteja és primordial tant per la protecció dels treballadors com pels clients, segons assenyala la propietària del Taller 9 Laura Mellau. D'altra banda, les esperances també són presents entre el sector, encara que reclamen més implicació per part de les administracions, tal com destaca Jacob Pallarès, encarregat del bar Siddharta.

Des de la capital del Baix Camp, mateixes sensacions. Les mesures de seguretat s'apliquen, encara que les incerteses respecte les indicacions de les administracions també són presents. Gran part de la clientela, per la seva part, està conscienciada de la necessitat de seguir apostant pel comerç local i alhora, no abaixar la guàrdia per evitar riscos de contagis. 

De moment, els carrers recuperen poc a poc la normalitat enmig d'il·lusió i dubtes després del primer dia de fase 1 al territori.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades