Back to top

Duel decisiu per tornar a ser equip de Champions l'any vinent

El Reus Deportiu Miró ha d'avançar l'Igualada Rigat a la classificació de l'OK Lliga si vol tornar a competir l'any vinent a Lliga Europea.
Imatge d'un entrenament del Reus Deportiu Miró

Setmana d'entrenaments intensa a les instal·lacions del Carrer Gaudí perquè les probabilitats que el Reus Deportiu Miró torni a jugar l'any vinent la Copa d'Europa depenen en gran manera del resultat del partit d'aquest dissabte 29 de febrer a les nou de la nit.

Els roig-i-negres s'enfronten a l'Igualada Rigat, l'equip revelació d'enguany, qui se situa quart a l'OK Lliga amb 40 punts. Amb 38, i cinquens, es troben els de Jordi Garcia que necessiten guanyar, i depenen d'ells mateixos per escalar fins a les quatre primeres posicions de la classificació.

Imatge de l'entrenament d'aquest divendres del Reus Deportiu Miró
Imatge de l'entrenament d'aquest divendres del Reus Deportiu Miró

Quatre setmanes per a l'inici dels play-offs

Aprofitar aquesta oportunitat és crucial, ja que només resten quatre jornades d'OK Lliga abans d'arribar als play-offs, on es decidiran les posicions definitives de la competició domèstica.

Joan Salvat, capità del Reus Deportiu Miró: "Sabem exactament que significar jugar a la Lliga Europea i també guanyar-la, així que farem el possible per tornar-hi a ser l'any vinent".

L'Igualada Rigat no deixarà escapar ara l'oportunitat d'acariciar la Champions, una copa que no aixequen des de l'any 1999.

En l'anada a la capital de l'Anoia, els reusencs només van poder sumar un punt en última instància gràcies a un gol de Joan Salvat al minut 47, que deixava el marcador de les Comes amb el 3 a 3 definitiu.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades