Back to top

Duel de registres diferents

El CF Reus Deportiu rep aquest dissabte a les 18:00 hores la visita de la Cultural Leonesa. S'enfrontaran un dels equips que marca i encaixa menys gols contra un dels conjunts de la lliga que marca i encaixa més gols.
prèvia reus cultural

Club de Futbol Reus contra Cultural Leonesa. Duel de registres diferents que tindrà lloc aquest dissabte a les 18:00 hores. L'equip roig-i-negre és un dels conjunts de la lliga que marca i encaixa menys gols. En canvi, el conjunt lleonès és un dels equips de Segona Divisió que marca i encaixa més dianes. "Intentarem mantenir els nostres punts forts i explotar-los i intentar minimitzar el seu potencial ofensiu", ha explicat Aritz López Garai, tècnic roig-i-negre.

El conjunt reusenc se situa ara mateix a la dotzena posició amb 10 punts mentre que la Cultura en té un més 11. "No em sorprèn el seu inici de temporada. Tot i haver acabat de pujar, és un recent ascendit amb matisos", ha comentat Garai. L'entrenador roig-i-negre ha continuat elogiant el rival: "Tenen personalitat per intentar fer a fora de casa allò que fan a casa. Crec que ens trobarem un equip amb les idees clares, que vol tenir la pilota i generar superioritats amb la pilota. A més, també tenen individualitats importants".

Els roig-i-negres venen amb una dinàmica positiva després de sumar 2 victòries i 2 empats en els darrers 4 partits i tan sols encaixant 1 gol. En la passada jornada en la prèvia contra el Sevilla Atlético, Ariz López Garai va avançar que faria alguns canvis a l'11 inicial. De cara demà encara s'ho ha depensar: "A banda del canvi obligat de Máyor per sanció, hi pot haver algun retoc, però encara ho he de pensar d'aquí a demà".

Paraules clau: