Back to top

Duel vibrant per recuperar sensacions

Gairebé un mes després, el Reus Deportiu Miró tornarà a jugar al Palau d'Esports. Ho farà contra el Caldes, un rival directe que ara ocupa la tercera posició de l'OK Lliga.

L'empat a quatre a la Torre Roja del passat octubre indica la dificultat del duel que enfrontarà el Reus amb el Caldes. Els vallesans se situen tercers de l'OK Lliga, amb nou punts més que els reusencs, això sí, amb tres partits més. Per tant, és un partit clau per retallar distàncies amb el tercer lloc i, de retruc, amb les dues primeres posicions de la competició domèstica. La derrota contra el Calafell no ha afectat en la motivació ganxeta.

reus

FOTOGRAFIES: Reus Deportiu

El Caldes compta amb jugadors de la talla de Cristian Rodríguez o Sergi Miras, i quatre integrants de l'equip superen els deu gols: Giménez, Rodríguez, Rosa i Miras. Els reusencs esperen un partit dur, en un duel important per retallar punts, recuperar sensacions i que es presenta vibrant. Raúl Burgos i Joan Nicolás seran els encarregats d'arbitrar el Reus-Caldes, que es disputarà aquest dissabte a les 19 h.

Paraules clau:

Notícies relacionades