Back to top

Dues detingudes a Reus per un delicte de furt

Portaven una bossa folrada d’alumini per evitar els dispositius d’alarma
Mossos

A gents dels Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana (USC) de la comissaria de Reus van detenir el divendres passat dues dones, de 30 i 61 anys, ambdues de nacionalitat espanyola i veïnes de Reus, com a presumptes autores d’un delicte de furt.

Objectes valorats en més de 500€

Els fets van tenir lloc en un establiment del parc comercial i d’oci de les Gavarres (Tarragonès), quan una de les detingudes va sortir directament amb el carretó a través del punt d’accés i informació al centre per tal d’evitar la línia de caixes. Ho va fer amb 10 plafons de llum LED i dues ponsèties, objectes valorats en més de 550 €.

Quinze antecedents policials

Les dues dones van poder marxar del lloc sense aixecar cap sospita fins que el vehicle amb el qual circulaven va ser aturat per una patrulla que efectuava un control de prevenció de delictes a la zona d’accés al barri de Sant Josep Obrer de Reus. Els agents van reconèixer les dues ocupants ja que entre les dues acumulen quinze antecedents policials per aquest i altres tipus de delictes.

Bossa folrada d'alumini

Les detingudes no van poder acreditar la despesa de la suposada compra i també portaven una bossa folrada d’alumini per evitar els dispositius d’alarma, motiu pel qual van ser traslladades a comissaria. Després de diverses gestions es va poder comprovar que els objectes que transportaven havien estat sostrets una estona abans.

El mateix dia, després de declarar a comissaria, les dues detingudes van quedar en llibertat amb l’obligació de presentar-se davant l’autoritat judicial quan siguin requerides.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades