Back to top

Dues morts i 23 nous confirmats a Tarragona aquest dijous

Segons el departament de Salut, a la demarcació han mort ja 410 persones per COVID-19 des de l'inici de la pandèmia. Actualment s'han confirmat 2.188 casos i 14.833 sospitosos.
dades

Un dia més el nombre de casos sospitosos de COVID-19 a la demarcació supera amb escreix el nombre de confirmats. Segons les dades que facilita cada vespre el departament de Salut, aquest dijous s'han detectat 23 nous contagiats confirmats a través d'una prova diagnòstica.

La xifra total a la demarcació arriba a les 2.188. Per contra, cal sumar 327 nous casos sospitosos de tenir la malaltia, però als quals no se'ls ha sotmès a cap test. La xifra, en aquest cas, suma 14.833 casos. Set vegades més. 

Consulta aquí totes les dades

La xifra de defuncions continua estable. De fet, fa dies que al Camp de Tarragona es registren dues morts per jornada. Una dada més baixa que en setmanes anteriors. A dia d'avui han mort 368 persones a les comarques del Camp des de l'inici de la pandèmia. A les Terres de l'Ebre continua la xifra congelada de 42 víctimes mortals. En aquest territori fa més de 10 dies que no hi perd la vida ningú. A tota la demarcació, les defuncions s'enfilen fins a les 410. 

Les dades a Catalunya

A tot Catalunya han mort des de l'inici de la pandèmia 11.440 persones. Són 37 més que dimecres. Les dades de mortalitat també es van alleugerint a tot el principat, per bé que continuen sent molt elevades. El que ha incrementat són els contagis confirmats, ara que es comencen a fer més proves test als malalts. La xifra supera els 62.000. El nombre de sospitosos s'acosta ja als 190.000. 

canalreus a telegram

Paraules clau: