Back to top

Dues noves defuncions per COVID a Tarragona

El departament de Salut informa que aquest dimecres s'han confirmat 26 nous casos a la demarcació. En la línia dels darrers dies, el nombre de sospitosos creix exponencialment, de nou, amb 416 nous casos en 24 hores.
dades

Segons el registre diari de dades que facilita el departament de Salut a darrera hora del dia, aquest dimecres han mort a la demarcació de Tarragona dues persones per coronavirus.

Les dues víctimes mortals eren del Camp de Tarragona, on s'eleva la xifra total de defuncions des del principi de la pandèmia a 366. A les Terres de l'Ebre, la xifra continua congelada des de fa deu dies a les 42 víctimes mortals. A tota la demarcació han mort 408 persones per culpa de la malaltia. 

Consulta aquí totes les dades

Pel que fa al nombre de contagis, aquest dimecres s'ha superat a la demarcació les 14.500 persones afectades, entre casos confirmats i sospitosos de ser-ho. De fet, els sospitosos són els que no paren d'incrementar dia rere dia, 406 en les darreres 24 hores. El nombre de confirmats, és a dir, aquells als quals se'ls ha fet una prova diagnòstica i a la qual han donat positiu, han incrementat en 26 aquest dimecres. A tota la demarcació se situen a les 2.165. Continua incrementant-se notablement la diferència entre els uns i els altres. 

A tot Catalunya

Al principat han mort des de l'inici de la pandèmia 11.403 persones. Són 52 més respecte les dades de dimarts. Precisament, dimarts l'increment va ser de més de cent víctimes mortals. S'han donat prop de 35.500 altes a tot el país i els positius superen els 60.000 mentre que els sospitosos de ser-ho s'acosten als 190.000. 

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades