Dur correctiu a Sant Sadurní d’Anoia

ADRIÀ MORTE

Enrico Mariotti ja va avisar que el pavelló olímpic de l’Ateneu agrícola de Sant Sadurní d’Anoia era un escenari difícil. Dit i fet. Els roig-i-negres han sucumbit davant del Noia per un contundent 5 a 0. Els reusencs no han estat gens encertats de cara a porteria, tot al contrari del conjunt local que ha tingut el dia tant en defensa com en atac.

En els primers minuts ha destacat la igualtat a la pista, amb ocasions pels dos equips i amb força intensitat sobre la pista. Qui primera s’ha avançat ha estat el Noia. Al minut 21 Ferran Rosa ha aprofitat el rebuig d’un penal que havia aturat Pedro Henriques per situar l’1 a 0 al marcador. Al 23, Raül Marín ha tingut la oportunitat d’empatar en una falta directa però el reusenc no ha estat capaç d’anotar.

A l’inici de la segona meitat gerro d’aigua freda pels reusencs. Esteller ha anotat el segon gol local i quan el Reus podia reaccionar, Marc Torra ha fallat una directa provocada per una blava a Aragonès. Encara no s’havia acabat el partit i ja s’intuïa que el Reus ho passaria malament al tram final del partit.

Els reusencs no s’han trobat gens còmodes i Eloi Albesa, del Noia, s’ha erigit com l’heroi local amb 3 gols, els tres de falta directa en els instants finals. El primer al minut 42 aprofitant la desena falta del Reus, al segon al 48 després de la quinzena falta reusenca i el tercer al 49 després d’una targeta blava a Matías Platero.

L’equip d’Enrico Mariotti ha tingut la oportunitat de maquillar el resultat però marc Torra ha enviat la bola al travesser en la quinzena falta directa del Noia. D’aquesta manera el Reus Deportiu La Fira encaixa la primera derrota a l’hoquei lliga i sucumbeix de manera clara en una de les pistes més complicades.

El proper partit dels roig-i-negres serà dissabte que ve a les nou del vespre a casa contra el Manlleu. Una oportunitat excepcional per llepar-se les ferides i oblidar la derrota a Sant Sadurní d’Anoia.