Back to top

Edgar Badia, objectiu Zamora

El CF Reus afronta els dos partits de lliga amb la salvació a la butxaca. Els roig-i-negres busquen nous reptes. Un d'ells és facilitar el Trofeu Zamora a Edgar Badia.
edgar badia zamora

La salvació del CF Reus a Segona Divisió és una realitat. Els roig-i-negres han aconseguit l'objectiu de la permanència dues jornades abans d'acabar la lliga. En aquests dos darrers partits els reusencs buscaran nous al·licients. Un d'ells és facilitar el Trofeu Zamora a Edgar Badia. Aquest títol s'atorga al porter menys golejat de la categoria, és a dir, al que té millor coeficient de gol rebut per partit. A hores d'ara, aquesta estadística la lidera Raúl Fernández (Levante UD) amb 22 gols encaixats en 32 partits i un coeficient de 0,69. Edgar Badia el segueix de ben a prop amb 28 gols rebuts en 40 partits i un coeficient de 0,70.

Trofeu Zamora / Liga 123
Porter Coeficient Gols rebuts Partits jugats
Raúl Fernández 0,69 (0,687) 22 32
Edgar Badia 0,70 28 40

 

Amb l'ascens segellat el Levante UD està rotant la porteria en aquests darrers partits. Oier Olazabal ha sortit com a titular salvaguardant l'estadística del seu company Raúl Fernández. Si tot continua igual el porter granota es quedarà amb el coeficient de 0,69 (0,687). D'aquesta manera, l'única opció de guanyar el Zamora és que Edgar Badia no rebi cap gol més. Ni contra el Valladolid a casa ni contra l'Almería a domicili. De fet, si el porter roig-i-negre no encaixa cap gol diumenge a les 20:00 hores contra el conjunt val·lisoletà serà Zamora. 

En el cas que no jugui Raúl Fernández i Edgar Badia no rebi cap gol contra el Valladolid, la taula quedaria d'aquesta manera:

Trofeu Zamora / Liga 123
Porter Coeficient Gols rebuts Partits jugats
Edgar Badia 0,69 (0,682) 28 41
Raúl Fernández 0,69 (0,687) 22 32

Si et donés aquest cas, Juan Ramon López Muñiz, entrenador del Levante UD, haurà de decidir si posar a Raúl Fernández de titular en el darrer partit de lliga o no. El mateix haurà de fer Natxo González i pensar si jugar amb Badia al camp de l'Almería o evitar-ho i posar a Codina. Ara per ara, tot depen del que faci el CF Reus aquest diumenge a les 20:00 hores contra el Valladolid.

Paraules clau: