Back to top

Eduard Esteve guanya a casa el World Tennis Tour

El Club Tennis Monterols ha acollit durant aquesta última setmana el Torneig Internacional World Tennis Tour, una competició que organitzen des de fa 40 anys. En el torneig hi han participat una seixantena de tenistes vinguts de diversos països del món. El reusenc Eduard Esteve ha estat el campió d'una cita esportiva que obre les portes als grans circuits de tennis professional.
Eduard Esteve guanya a casa el World Tennis Tour

Una setmana plena de partits del millor tennis de la província en un torneig que agrupa els millors jugadors del tennis semiprofessional en l'àmbit internacional. l'ITF World Tennis Tours s'ha celebrat un any més a les instal·lacions del Club Tennis Monterols. Fins a 64 tennistes internacionals hi han participat per obtenir el títol de campió, una fita que finalment ha aconseguit el reusenc Eduard Esteve imposant-se a Johan Nikles i guanyant el torneig a casa.

ITF World Tennis Tour és el torneig reformulat que anteriorment s'anomenava Future. Amb aquest nou format, s'han reduït el nombre de participants però s'ha augmentat la qualitat de la competició. El torneig serveix per poder entrar en els grans slams del tennis professional.

Coincidint amb el World Tennis Tour el club també organitza cada any les Jornades de Mini Tennis. L'activitat està destinada a nens i nenes de 6 a 10 anys no només de l'entitat reusenca sinó també d'altres clubs de la província per tal que també puguin gaudir del bon tennis.