Back to top

Eduardo Navas, número tres de Valentín Rodríguez pel 26M

Entre Veïns anunciaran la setmana vinent si es presenten a les eleccions. Mentrestant continuen confeccionant la candidatura. Rodríguez, expresident de la FAVR, i Esperanza Torrijos, del barri immaculada, sumen a Navas, de l'AAVV Primer de Maig de Mas Pellicer.
Valentín Rodríguez i Eduardo Navas

Entre Veïns suma un nou esforç. Així ho ha desvetllat Valentín Rodríguez al Notícies Vespre de Canal Reus. Eduardo Navas serà el número 3 de la candidatura de la nova formació veïnal, rere Rodríguez i Esperanza Torrijos. Tots tres destacats líders veinals de la ciutat durant els darrers anys. 

"Estem treballant i fa temps que pensem en que cal fer un pas endavant", assegura Rodríguez, que explica també que la setmana vinent explicaran el seu projecte de cara el 26M i presentaran la llista i el programa electoral. "Els problemes que tenim als barris no els hem vist reflectits en preocupació per part de l'Ajuntament. No ens veiem representats", diu Eduardo Navas. 

"La seguretat, la neteja, els serveis socials i la ordenança d'animals, que tampoc ens agrada... El dia a dia ens preocupa. Allò que afecta als ciutadans i la seva qualitat de vida", defensa l'expresident de la FAVR, Valentín Rodríguez, que afegeix que "tenim problemàtiques variades i volem aportar el nostre granet de sorra".