Back to top

Els 9 jugadors que abandonen el CF Reus continuen sent, de moment, propietat del club roig-i-negre

Així ho ha avançat MARCA, que assegura que és complicat que la Real Federación Española de Fútbol accepti jurídicament el document on Joan Oliver es comprometia a deixar els jugadors lliures en el cas de no cobrar la nòmina de l'últim mes.
Miguel Linares jugant un partit amb el CF Reus

FOTOGRAFIA: CF Reus

La Real Federación Española de Fútbol no dóna, de moment, el vistiplau a la marxa dels jugadors que han decidit desvincular-se recentment del Club de Futbol Reus Deportiu (Miguel Linares, Mario Ortiz, Borja Herrera, Juan Domínguez, Gus Ledes, Alejandro Catena, Ángel Bastos i Carbonell). Alguns dels membres que han abandonat recentment les instal·lacions del carrer Recasens i Mercader, ja entrenaven amb els seus nous equips. És el cas de Miguel Linares, que ja s'exercita amb el Real Zaragoza, i Mario Ortiz, que ha presentat la seva voluntat d'incorporar-se a les files del Racing de Santander. També de Carbonell que ha abandonat l'Estadi aquesta mateixa tarda amb destí a Cornellà per afegir-se a les files de l'Espanyol B.

Els jugadors, acollint-se al ja polèmic document on Joan Oliver, antic propietari del club, afirmava deixar als jugadors lliures si no s'ingressaven les nòmines de desembre abans del passat dilluns, no tindria validesa jurídica. Així ho ha avançat MARCA, que afirma que l'OK per part de la Federacion es complica, i per tant, els jugadors que han marxat segueixen pertanyent a l'entitat roig-i-negra, ja que, de moment, no estan donats de baixa.

Aquest mateix divendres al vespre els nous propietaris del CF Reus han publicat una entrevista on Clifton Onolfo afirma que Oliver “va amagar el compromís amb els jugadors” com un acte de sabotatge a l'hora de firmar el traspàs de l'entitat. En aquest vídeo oficial, Onolfo assegura també que la documentació necessària per obtenir reconstruir el club ja estaria enviada al Consejo Superior de Deportes tot esperant el veredicte de LaLiga.