Back to top

Els afectats per la Cooperativa de Cambrils es personen en la causa judicial

LAURA ROIG

La Plataforma d'Afectats de la Cooperativa Agrícola de Cambrils es personarà en el procés judicial obert contra dirigents i gestors de l'entitat que va fer fallida a finals de l'any passat. Així ho han acordat en l'Assemblea que s'ha celebrat aquest diumenge al Casal de la Gent Gran de Cambrils. Ara els socis han de decidir si volen emprendre accions penals, i fer front als costos que això suposa. 

La Plataforma d'Afectats de la Cooperativa de Cambrils ha fet, aquest diumenge, un pas més. Un cop encarrilat el procés per recuperar els estalvis dels socis, ha decidit personar-se com a acusació en el procés judicial contra els administradors de la Cooperativa. D'aquesta manera se suma a la causa judicial ja oberta arran de les denúncies presentades per alguns socis de manera particular. Des de la Plataforma s'aposta per continuar el procés judicial fins al final. 

De moment la Plataforma disposa dels diners suficients per personar-s'hi, però si es vol arribar a judici, caldran uns 12.000 euros més que hauran d'aportar els afectats que estiguin disposats a sumar-s'hi. Ara és cada soci qui ha de decidir si vol, o no, arribar a la sentència judicial. 

Tot i que hi ha diversitat d'opinions, des de la Plataforma estan convençuts que tindran prou adhesions com per aconseguir els diners necessaris per arribar fins al final. S'han fixat de termini fins a finals d'any per què els afectats es posicionin.