Back to top

Els afectats per la fallida de la cooperativa de l'Aleixar reclamen justícia

Quan es compleixen dos anys de la fallida de la secció de crèdit de la cooperativa de l'Aleixar, els afectats denuncien que el jutjat que s'encarrega del cas no ha demanat cap prova pericial ni tampoc ha citat a declarar a ningú.

El cas de la fallida de la secció de crèdit de l'Aleixar es troba estancat al jutjat. Segons denuncien els afectats, en els darrers dos anys no s'ha citat a declarar a ningú i tampoc s'ha demanat cap prova pericial. Una situació que crea més malestar al poble. Des del consistori, es va actuar per rebaixar la càrrega dels afectats, i en total, es va poder recuperar un 10,28% dels diners.

Paral•lelament, des de la plataforma d'afectats s'ha iniciat una demanda contra la Generalitat, com a responsable de la cooperativa. L'esperança la tenen dipositada en una sanció que el govern català va interposar a l'entitat l'any 2011.

Un dels altres entrebancs que han endarrerit el desenvolupament de la causa és la pandèmia del coronavirus. Des del descobriment del forat econòmic de la cooperativa de l'Aleixar han passat dos anys i el poble resta a l'espera de novetats per tancar aquest capítol que ha marcat la vida de moltes famílies del municipi.

Paraules clau:

Notícies relacionades