Back to top

Els afectats de l'Aleixar no podran recuperar tots els diners

El jutjat mercantil de Tarragona ha designat Rusiñol Associats Consultors SL, de Lleida, com a administrador concursal de la Cooperativa. Seran els encarregats de tancar els balanços i de repartir el capital entre els socis afectats per la fallida de la secció de crèdit.
Els afectats de la Cooperativa de l'Aleixar no podran cobrar tots els diners

La Cooperativa de l'Aleixar encara la recta final de la seva existència abans de la liquidació definitiva de l'entitat. El jutjat mercantil de Tarragona, segons ha pogut saber Canal Reus, ha designat Rusiñol Associats, una consultora de Lleida, com a administrador concursal fins aleshores.

La seva missió serà fer els comptes complerts, els actius i els passius, i a partir d'aquí, i després de presentar-los davant el jutge es repartirà a prorrata tot plegat entre els afectats, aquells que tenien dipòsits a l'entitat. Una xifra que no serà suficient per recuperar tot el capital. Tot plegat representarà la liquidació de la cooperativa, que ha cessat de totes les seves activitats. 

La via judicial, l'alternativa

L'advocat que representa la Cooperativa assegura que hi ha d'altres vies, com la judicial, per poder recuperar part de l'import dels afectats. Les investigacions continuen contra la directora de l'entitat i també contra l'auditor.

Els socis de la Cooperativa ja van percebre una part dels diners fa unes setmanes.