Back to top

Els agents cívics patrullaran Cambrils

Cambrils sumarà una nova figura de seguretat en els propers mesos. Es tracta dels agents cívics, un cos que s'encarrega de vetllar pel compliment de la normativa municipal. Les seves competències no entren en conflicte amb les de la policia local, però sí que permeten donar una sensació de seguretat a la ciutadania. La proposta s'ha aprovat en seu plenària gràcies a una moció presentada pel Partit Popular.
agents

Més seguretat pel veïnat. És el que es busca aportar amb la creació d'una nova figura a Cambrils, els agents cívics. Aquest és un cos que tindrà dos objectius clars: per una part, vigilar el compliment de l'ordenança local i de l'altra, ser un òrgan més de referència en termes de vigilància. La proposta s'ha portat al ple municipal de la mà del Partit Popular.

La idea proposada és la d'instaurar aquest cos amb voluntaris que s'encarreguin de vigilar espais públics, com per exemple parcs. Tot plegat s'ha aprovat en seu plenària, amb el suport de l'equip de govern, que veu amb bons ulls un nou cos d'agents cívics. 

La figura d'aquest futur cos de seguretat no trepitja competències d'altres agents, com podrien ser Mossos d'Esquadra i Policia Local. Malgrat comptar amb el suport del ple cambrilenc, caldrà esperar perquè els agents cívics siguin una realitat ben aviat.