Back to top

Els allotjaments turístics no obriran fins a principis de juliol

La Federació d'Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona no veu amb bons ulls la deicisió del govern espanyol de posar en quarantena els turistes estrangers que visitin el país.
Turisme a la Costa Daurada

Els allotjaments turístics de la demarcació encara es troben una mica lluny d'obrir les seves instal·lacions. Tot i que la llei ja deix obrir hotels, càmpings i apartaments sense fer ús de les zones comunes, la Federació d'Hostaleria i Turisme de la província creu que aquesta obertura no serà possible fins a la fase 3, a finals de juny i principis de juliol, coincidint amb la lliure circulació entre fronteres.

'La quarantena imposada als turistes és un error'

El portaveu de la Federació d'Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona, Xavier Guardià, explica el seu desacord amb la decisió que ha pres el govern espanyol d'imposar una quarantena obligatòria a tots aquells turistes internacionals que visitin el país. De fet, la FEHT demana unificar un protocol a escala europea que garanteixi unes mesures igualitàries entre els diferents països a l'hora de rebre visitants.

Turisme internacional

Turisme de cotxe internacional i estatal

El turisme del territori fa front a una temporada d'estiu que ja preveuen com a 'dolenta'. Malgrat la situació, esperen una ocupació la més alta possible dins les possibilitats en una temporada d'estiu de tan sols 4 mesos. Per això, posen el focus en el turisme de cotxe internacional i sobretot, l'estatal.

Sector greument perjudicat

El turisme a Tarragona dóna feina a més de 25 mil persones, rebent anualment uns 6 milions de turistes, per la qual cosa és un dels sectors que es veurà més perjudicat per la crisi del coronavirus. Per això, des de la FEHT demanen unió entre tots els agents possibles.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades