Back to top

Els alumnes de l'Escola Mare de Déu de la Roca "apadrinen" Mont-roig

El centre educatiu ha creat "Apadrinem", un film audiovisual que neix amb la voluntat de divulgar els indrets més icònics d'aquesta la població del Baix Camp.
Imatge d'un fragment d'"Apadrinem", el film documental creat pels alumnes de l'Escola Mare de Déu de la Roca de Mont-roig

Els racons més peculiars del Mont-roig del Camp i l'Ermita de la Mare de Déu de la Roca són els protagonistes d'un documental audiovisual anomenat "Apadrinem". Que té d'especial aquest producte? Doncs que ha estat creat íntegrament pels alumnes de l'escola d'aquesta població. El film vol donar valor a les icones patrimonials més representatives del nucli urbà i explicar-ne la història. Aquest és l'objectiu també del programa "Apadrinem el nostre territori", impulsat per la Generalitat de Catalunya.

El centre educatiu fa dos anys que es va inscriure en aquest projecte i enguany ha decidit participar-hi creant un treball que ha permès als alumnes estudiar el seu poble de manera interdisciplinària. A més, els nens i nenes han estat protagonistes del procés d'aprenentatge i alhora han divulgat la informació apresa a tots els mont-rogencs i mont-rogenques mitjançant una projecció oberta a tota la ciutadania.