Els àrbitres tornen a condicionar un partit del Reus

Tot i que el duel d'aquesta jornada 7 d'OK Lliga ha finalitzat 8 a 4 a favor dels locals, els roig-i-negres guanyaven 5 a 0 al minut 38 de matx. Una errada col•legial ha tret als de Jordi Garcia del partit, i el Club Hoquei Palafrugell ho ha aprofitat anotant 4 gols en 3 minuts.
Imatge del partit entre el Reus Deportiu Miró i el Corredor Mató Club Hoquei Palafrugell

FOTOGRAFIA: Reus Deportiu

El Reus Deportiu Miró ho tenia tot de cara per guanyar al CH Palafrugell, conjunt novell a l'OK Lliga que, amb el partit d'aquesta jornada, només ha perdut dos encontres des de l'inici de temporada. Però, per segon cap de setmana consecutiu, els àrbitres han jugat una mala passada als de Jordi Garcia. Marc Julià ha sabut revertir la situació des de la directa i l'han acompanyat Joan Salvat i Àlex Rodríguez fins al 8 a 4 final.

Còmodes a pista davant l'equip revelació d'enguany

El partit s'ha iniciat amb el Reus com a clar dominador i el CH Palafrugell havia de fer bons els contracops per poder anotar. Tot i la diferència en les qualitats individuals dels jugadors de cada equip, el primer gol roig-i-negre ha arribat després de nombroses aproximacions a porteria rival. L'ha fet Pablo del Río al minut 15 després d'una gran definició (1-0).

Àlex ha vist la blava al minut 21 per protestar, però el Reus ha sabut aguantar amb un home menys el temps necessari, fins que ha arribat el gol de Joan Salvat. Al minut 23, el capità ha esperat pacient al segon pal una diagonal de Rodríguez per ampliar distàncies (2-0). Abans d'entrar al túnel de vestidors, Àlex també, ha aconseguit fer el tercer de la nit en un acte defensiu molt desafortunat dels visitants (3-0).

Sentència arbitral que toca moralment al Reus

A la represa, tot indicava a què els locals guanyarien còmodament quan Salvat ha fet el 4 a 0 al minut 31. Pablo del Río també ha anotat, set minuts després, introduint la bola fortuïtament a la porteria de Marcel Luzón (5-0).

Però a partir d'aquí tot s'ha torçat pels interessos ganxets. Per reglament, la novena falta no té llei de l'avantatge, i els col·legiats han deixat seguir una jugada que ha derivat amb gol (5-1). S'han posat tan nerviosos els de Jordi Garcia que el CH Palafrugell ha marcat 4 dianes en 3 minuts. Primer ha estat Ferran García (5-2), després Marc Figa (5-3), i més tard Pol Vives (5-4).

La desena dels de la capital del Baix Camp l'ha fallat Ferran García, que ha tocat ferro, però no Julià, qui ha tornat a donar avantatja als reusencs (6-4). Finalment, Joan Salvat s'ha unit a la festa amb hat-trick (7-4) i Àlex Rodríguez ha fet el 8 a 4 definitiu a falta d'un segon per la botzina final.

Amb aquest resultat els homes de Jordi Garcia són cinquens a la classificació de l'OK Lliga amb un partit menys. La jornada següent visitaran la pista del Club Patí Calafell, dissabte dia 9 de novembre a les 20.0