Back to top

Els artistes cambrilencs obren les portes dels seus tallers

MAR ROVIRA

Els artistes locals de Cambrils han obert les portes dels seus tallers al públic. Durant tot el cap de setmana s'ha celebrat la novena edició dels "Tallers Oberts". L'objectiu d'aquesta iniciativa és apropar el procés creatiu i l'obra dels artistes cambrilencs. Canal Reus Televisió ha visitat dos d'aquests establiments. 

Prop d'una vintena d'artistes repartits pel centre de la vila de Cambrils i per la zona del port han obert les portes dels seus tallers per donar a conèixer les seves creacions. Un d'aquests artistes és el Jesus Gómez, restaurador de mobles antics, el qual ha atès a tots aquells visitants encuriosits per la seva feina. Segons aquest restaurador hi ha un interès creixent per les tècniques tradicionals que ell utilitza. 

Molts dels assistents a aquestes visites han aplaudit aquesta iniciativa, ja que asseguren que és una manera de fer poble. Com és el cas d'una de les visitants d'aquest taller, que ha lloat l'obra creativa d'aquest artista del carrer major.

Recorrent el mapa de tallers oberts altres locals com aquest. Un taller de pintura que també acull altres artistes dedicats per exemple a la ceràmica. La pintora ha explicat que per l'ocasió ha ordenat l'espai, una feina que fa de bon grat. Tot i que obrir al públic el seu establiment no li suposa directament vendre més, sí que li permet donar-se a conèixer. 

Es tracta de la novena edició dels Tallers Oberts, una iniciativa engegada per la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Cambrils i que s'ha realitzat durant tot el cap de setmana, en el marc de la festa Major de la Immaculada.