Back to top

Els artistes del territori, l'altra cara del coronavirus

El titellaire Joan Reverté, el cantant reusenc Fito Luri, la cambrilenca Meritxell Mas, més coneguda com 'La Chica del Mono', o el mont-rogenc Guillem Anguera són alguns dels artistes que ens regalen cada dia un tast del seu art per fer més amè el confinament.
L'invisible Titelles

Des que el passat diumenge, 15 de març, el govern de Pedro Sánchez declarava l'estat d'alarma i, per tant, el confinament gairebé total de la població, les hores s'han convertit, per a molts, en eternes.

La por, l'angoixa i la desesperació per sortir al carrer són sentiments compartits per tots aquells que no defalleixen i continuen confinats a les seves llars. Per aquest motiu, ja són molts els artistes que regalen dia a dia un petit tast del seu art per fer més amena l'estada a casa.

Reverté regala un espectacle de titelles cada dia a les 17.30h

Entre ells es troba en Joan Reverté, un titellaire i veí de Mont-roig del Camp que com molts altres artistes de la zona ha decidit donar-li la volta a la crisi del coronavirus. Des del passat dilluns, primer dia laborable dins de l'estat d'alarma, en Joan publica cada dia a les 17.30h, una peça audiovisual de 10 minuts de durada amb la voluntat de fer una mica més agradable l'estada a casa de tots els seus seguidors.

La cultura, un dels sectors més perjudicats 

Malgrat que els artistes s'estan convertint en la cara amable del coronavirus, el cert és són un dels sectors que s'han vist més perjudicats per la problemàtica del coronavirus.

Fito Luri, La Chica del Mono, Guillem Anguera, entre altres

El Joan, però, no és l'únic. Com ell són diversos els artistes que des que va començar el confinament per a la gran majoria de la població, regalen un petit tast del seu art. El cantant reusenc Fito Luri, la cambrilenca Meritxell Mas, més coneguda com 'La Chica del Mono', o el mont-rogenc Guillem Anguera són alguns d'ells.

ok

Notícies relacionades