Back to top

Els artistes del territori, a punt per a un cap de setmana de confinament

Roba Estesa, Joan Rovira, Xeic o Pepet i Marieta seran alguns dels artistes que des d'aquest divendres, 20 de març, i fins al diumenge, 22 de març, amenitzaran totes les tardes d'aquest cap de setmana.
JoemquedoaCasa

Si no podem anar de concert, el concert vindrà a casa nostra. I és que ja són diversos els esdeveniments que s'estan organitzant per amenitzar el confinament d'aquest cap de setmana. Entre ells, el festival musical en 'streaming' de les comarques de Tarragona '@joemquedoacasatgn'.

Roba Estesa, Joan Rovira, Xeic o Pepet i Marieta seran alguns dels artistes que des d'aquest divendres i fins al diumenge 22 de març amenitzaran les tardes de tots aquells que ho vulguin entre les 17.00h i les 20.30h a través de la pàgina d'Instagram 'joemquedoacasatgn'.

Valls també se suma als concerts virtuals

Aquest, però, no serà l'únic. També a través de la xarxa social Instagram, el nou perfil creat arran del confinament 'VallsConfinat' oferirà el dissabte 21 de març des de les 18.00h fins a les 20.30h, sis concerts amb artistes del territori. 

A l'Espluga, activitats telemàtiques per a tots els gustos

No obstant això, si el que es busca no és només anar de concert, el grup de joves de l'Espluga de Francolí ha organitzat un espai virtual lúdic i d'aprenentatge amb activitats telemàtiques per a tots els gustos i edats, sota el nom 'El Festival del Poble'. 

L'esdeveniment es durà a terme en uns horaris tancats que s'aniran actualitzant diàriament a través de la seva pàgina d'Instagram.

ok

Paraules clau:

Notícies relacionades