Back to top

Els Avis i Àvies per la Llibertat s'escampen pel territori

El col•lectiu d'Avis i Àvies per la Llibertat s'escampa al territori. Avui s'ha dut a terme la segona concentració de l'entitat, que ha mantingut xifres de participació de la primera manifestació. La seva intenció és la de reunir-se cada dimecres, però no tanquen la porta a ampliar activitats.
llibertat

Un centenar d'avis i àvies enfilen el carrer Gimbernat de Cambrils tot reclamant l'alliberament dels polítics empresonats. Aquesta és la segona convocatòria que du a terme l'entitat, que té poques setmanes de vida. Apadrinats i assessorats pel col·lectiu Avis i Àvies de Reus, els cambrilencs opten per reunir-se cada dimecres i fer una marxa pels carrers propers a la plaça de la vila del municipi. Una iniciativa que no tanca les portes a d'altres, tal com destaca Mario Ortiz, membre de Avis i Àvies per la Llibertat de Cambrils. 

El col·lectiu, de recent creació, veu en els avis de Reus un exemple a seguir. De fet, de la mateixa manera que el col·lectiu reusenc, el seu clam és unànime. Paral·lelament, d'altres municipis veïns també s'han constituït per demanar la llibertat dels consellers cessats i els presidents d'Òmnium i ANC. Diuen que no s'aturaran fins que surtin de la presó.

Notícies relacionades