Back to top

Els Avis i Àvies per la Llibertat s'organitzen a Reus

Es manifestaran a les 12 del migdia de cada dia feiner mentre hi hagi presos polítics. Ho fan per facilitar la mobilització a aquelles persones que no puguin participar d'altres accions a causa de l'edat.
Una seixantena d'Avis i Àvies per la Llibertat es manifesten al Mercadal

Una seixantena d'Avis i Àvies per la Llibertat s'han manifestat aquest migdia a la plaça del Mercadal de Reus. El col·lectiu, amb llaços grocs tant al coll com al pit, reclama la llibertat dels presos polítics del procés català. Es manifestaran cada dia laborable mentre hi hagi membres del Parlament, el Govern o les entitats independentistes catalanes privats de llibertat. 'Veient la situació actual, i molt en contra d'aquests, per nosaltres, empresonaments injustos, vam decidir, de boca - orella, venir aquí', explica Àngels Ollé, una d'aquestes Àvies per la Llibertat. 'Fins que hi hagi algú a la presó, a les dotze del migdia els dies feiners ens farem visibles aquí'.

Han decidit organitzar-se pels impediments que poden tenir, a causa de l'edat, per participar en altres accions que busquin el mateix objectiu. 'Tenim dificultats per anar a tallar carreteres, alguns, fins i tot per anar a grans manifestacions perquè el cos és el que és; venir aquí a les 12 del migdia ens ha semblat que era una acció que podíem fer en funció de les possibilitats dels nostres cossos'. Tot i tractar-se d'un col·lectiu de gent gran, resten oberts a rebre el suport de qui ho consideri oportú i comparteixi les seves reivindicacions, tingui l'edat que tingui.