Back to top

Els Avis i Àvies de Reus s'acomiaden d'Àngels Ollé

El col·lectiu ha assegurat que aquest dijous, 5 de setembre, els Avis i Àvies de tot Catalunya nomenaran a Àngels Ollé com la Presidenta d'Honor de la Taca d'Oli.
Els Avis i Àvies de Reus per la Llibertat s'acomiaden d'Àngels Ollé

Els núvols grisos han sobrevolat aquest migdia la ciutat de Reus per acomiadar una de les personalitats més estimades de la ciutat. L'escriptora Àngels Ollé ha mort aquest diumenge 1 de setembre a l'edat de 82 anys.

Una pèrdua que s'ha fet més que evident a l'habitual trobada dels Avis i Àvies de Reus per la Llibertat a la plaça del Mercadal, on avui el negre predominava per damunt del groc. I és que la petjada que ha deixat l'Àngels ha estat molt gran. Una persona que els seus companys descriuen d'humil i tendra, però a la vegada amb una força descomunal.

Després dels 3 tombs a la plaça, els gairebé 300 avis i àvies han portat a terme un minut de silenci, amb el 'cant dels ocells' de fons. A continuació, s'ha llegit el primer escrit que va llegir la mateixa Àngels Ollé, 3 mesos després de la creació dels Avis i Àvies de Reus per la Llibertat.

Una dona lluitadora que rebrà el seu últim adéu aquest dimarts a partir de les 16h a l'església de Sant Joan.

Dol a les xarxes

Twitter també s'ha fet ressò de la mort d'Àngels Ollé.

 

Notícies relacionades